Niet de juiste maat besteld of toch niet helemaal tevreden met de gekochte handschoenen? Geen nood, ook dan staan wij uiteraard voor je klaar. Er zijn 3 opties: 

Optie 1: maat omruilen
Als de maat van jouw handschoen te groot of te klein is kun je de handschoenen gratis en zonder postzegels naar ons terugsturen en ruilen voor een andere maat. 
1. Print het Retourformulier uit, vul het in, stop het in het brievenbuspakje
2. Print het Retouradres uit, en knip het kader uit
3. Plak het Retouradres op het brievenbuspakje (waar je de handschoenen in hebt ontvangen)
4. Stuur het terug via een brievenbus van Bpost (in geval van 3 paar handschoenen kan je het terugsturen via een postkantoor)

Belangrijk!
- Retourneer de handschoenen altijd in het (brievenbus)pakje waar je de handschoenen in hebt ontvangen. 
- Graag het brievenbuspakje met Retouradres gewoon via de brievenbus naar ons retour sturen (in het geval van maximaal 2 paar handschoenen). 

Zodra wij de handschoenen retour hebben ontvangen, sturen wij gratis het nieuwe paar naar je toe.

Optie 2: geld retour of een ander model kopen

Indien je een ander model wenst of wanneer de aankoop niet helemaal naar wens is, kun je de handschoenen gratis en zonder postzegels naar ons terugsturen. Wij  storten dan het aankoopbedrag terug via de betaalmethode van de bestelling.

1. Print het Retourformulier uit, vul het in, stop het in het brievenbuspakje
2. Print het Retouradres uit, en knip het kader uit
3. Plak het Retouradres op het brievenbuspakje (waar je de handschoenen in hebt ontvangen)
4. Stuur het terug via een brievenbus van Bpost (in geval van 3 paar handschoenen kan je het terugsturen via een postkantoor)

Belangrijk!
- Retourneer de handschoenen altijd in het (brievenbus)pakje waar je de handschoenen in hebt ontvangen. 
- Graag het brievenbuspakje met Retouradres gewoon via de brievenbus naar ons retour sturen (in het geval van maximaal 2 paar handschoenen). 

Optie 3: product defect

Heel soms kan het voorkomen dat een stikseltje of iets anders los zit aan de handschoenen. Stuur in dat geval eerst even een foto naar info@schwartz-vonhalen.be en vermeld daarbij het bestelnummer. Dan gaan we samen opzoek naar een geschikte oplossing. 

BELANGRIJK: 
1. Retourneer de handschoenen altijd als brievenbuspakje via de brievenbus (in het geval van maximaal 2 paar handschoenen).
2. Retourneer ze dus zonder Track en Trace.
3. Cadeau verpakkingen vergoeden wij niet, aangezien die vaak beschadigen bij het retour sturen. Deze mag u houden, stuur deze dan ook niet mee retour.

Afbeeldingsresultaat voor bpost brievenbus

 

Stuur altijd terug via de Bpost brievenbus, zonder Track & Trace