Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn bieden wij alle gangbare betaalmethodes aan. Het betalen van je aankopen bij Schwartz & von Halen kan via Bancontact (Mister Cash), je Creditcard, PayPal, via een Bankoverschrijving of via iDEAL. Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld. Jouw bankgegevens worden nooit door ons opgeslagen, bewaard of verstrekt aan derden. 

Zodra de betaling door ons is ontvangen zal de bestelling onmiddellijk worden verwerkt en zullen de handschoenen naar je worden verzonden.

Bancontact / Mister Cash
Bancontact / Mister Cash zorgt ervoor dat het geld van de rekening van een betaler wordt verplaatst naar de rekening van een ontvanger. Voor een kaarthouder gebeurt dit via de bank die zijn kaart heeft uitgegeven, voor een handelaar via de leverancier van zijn betaalterminal of online betaaloplossing.

Creditcard
Betalingen via je Creditcard kunnen gedaan worden met VISA, MasterCard en American Express. 

PayPal
Met PayPal kun je bij Schwartz & von Halen makkelijk en veilig betalen. Je bent bovendien volledig beschermd dankzij PayPal Aankoopbescherming (uiteraard geldt dit ook voor de andere betaalmethodes).

Overschrijving per bank / SEPA 
Betalen via overboeking is een vertrouwde en veilige manier voor consumenten om online aankopen te betalen. Via internetbankieren kan het bedrag heel simpel overgeboekt worden. Wanneer klanten willen betalen via een SEPA-overboeking ontvangen ze de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maken ze het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer het ze het beste uitkomt. 

iDEAL
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank.
De banken waarmee je via iDEAL bij ons kan betalen zijn: 
ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Bunq, Handelsbanken en Moneyou.